Ze komen als paddenstoelen uit de grond: laadpalen. En dat heeft dan natuurlijk weer te maken met het toenemende aantal elektrische auto’s. Een duurzame ontwikkeling, die goed bevalt zodra alles eenmaal geregeld is. Maar daar ga je al: waar begin je in vredesnaam, zodra je een (klant met een) elektrische auto op het oog hebt? Het antwoord is simpel: je koopt een laadpaal.

Een laadpaal kopen

Een laadpaal kopen is een belangrijk proces. Of je nu van plan bent om een elektrische auto voor je deur te zetten en aan één laadpaal genoeg hebt, of de manager bent van een groot bedrijf waar je de parkeerplaats wilt verrijken met een handjevol laadpalen. Niet elke elektrische auto kan namelijk met elke laadkabel worden opgeladen, en dat maakt een laadpaal kopen niet gemakkelijker. Gelukkig zijn laadpalen vaak te verkrijgen met twee typen stekkers, en dat is dan natuurlijk wel zo handig. Naast de typen stekkers, wil je natuurlijk een laadpaal kopen met de voordelen die het beste bij jouw situatie passen. En met tientallen aanbieders van laadpalen met elk hun eigen snufjes, is dat best een uitdaging. Daarom is het handig om altijd eerst een offerte aan te vragen, voordat je overgaat tot de koop.

Laadpaal voor je bedrijf

Met een laadpaal voor je bedrijf maak je het welkom een stukje warmer. Steeds meer van je medewerkers, klanten of bezoekers gaan namelijk blij worden van een laadpaal bij je bedrijf. Check daarvoor ook even laadpaal bedrijf. Niet alleen degenen die een elektrische auto rijden en zo hun auto dus bij jou kunnen opladen, maar ook degene die graag ziet dat bedrijven zich inzetten voor het milieu. Zeker wanneer je een laadpaal bij je bedrijf overweegt, is het belangrijk om voor een laadpaal te kiezen die meerdere typen auto’s opgeladen de weg op kan sturen. Je weet tenslotte niet welke auto er die dag voor je deur staat, en dan kan je natuurlijk maar beter voorbereid zijn. Dat betekent gelukkig niet dat je meteen tien laadpalen moet plaatsen om welkom over te komen. Je kunt eenvoudig beginnen met één laadpaal, die je later altijd nog kan uitbreiden. Dat levert je ook nog eens een leuk zakcentje op, want je kunt natuurlijk een klein tarief vragen voor het laden van de auto. Zo gaat je medewerker of klant weer met voldoende accu de weg op, en kan jij je milieubewuste investering weer terugverdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *